written by
Hans Hermans

Scoor je meer likes in badpak?

Bedrijfscontent 1 min

Scoor je meer likes in badpak? Hoe doe je een filmpje viraal gaan? Twee Belgische girls kennen de antwoorden. Hun tips om instafamous te worden? © HANS HERMANS

Tip 1. Investeer tijd en middelen

Modebloggers Céline Schraepen en Talisa Loup zegden hun job. Sinds september 2015 zijn ze fulltime bezig met hun vroegere hobby. Met resultaat. Nu ze als TotallyTwo leven van de sociale media verdienen ze vier tot negen keer meer.

Tip 2. Denk na over foto’s en berichten

Céline en Talisa doen niet zomaar iets. Hun professionele foto’s nemen ze meestal zelf… én zijn het resultaat van keihard werken. Of wat denkt u hiervan?

Céline Schraepen poseert met het bikini-merk van een van haar sponsors.

Tip 3. Reageer en like zelf

Hoe meer mensen uw berichten en foto’s volgen, hoe meer er verdiend kan worden. Een van hun geheimen: "Like en reageer op foto's van anderen. Reageer ook op reacties van mensen onder je foto."

Tip 4. Blijf uw concept trouw

Weet duidelijk wat u wil met sociale media. Blijf trouw aan dit concept. Mode, luxe, glamour, plezier,... op Instagram, de blog en vlog van Céline en Talisa. Heel persoonlijk gebracht naar hun publiek.

"Hier heb ik blauwe plekken, en hier, en hier… Céline en Talisa laten hun lippen opspuiten.

Lees hier het volledige artikel Geld verdienen met Instagram. Leer het van deze Instafamous!, Boek: Hoe word ik Instafamous?, Céline Schraepen en Talisa Loup, Borgerhoff&Lamberigts, 2017, 19,95 euro

© Dit is een artikel van Hans Hermans, Compact Publishing, geschreven op maat van De Digitale Versnelling en Telenet Business. Contacteer Compact Publishing voor uw eigen unieke en sterke zakelijke content.

Telenet Business Howto Belgisch
Geïnteresseerd in unieke, leadgenerating content? Schrijf je in!
Sign up for our newsletter