written by
Hans Hermans

"Schrijven om te delen. Om u te inspireren" Boek schrijven met Eddy Helsen

Ghostwriting Mijn klanten 1 min

Hoe kan je als bedrijfsleider ervoor zorgen dat denken en doen één worden. Hoe kan een organisatie zijn innovatie- en daadkracht vergroten door een uniforme modulaire taal in te voeren. Compact Publishing realiseerde het boek Oneindig dicht. © HANS HERMANS

Oneindig dicht, een knap boekenproject van Compact Publishing en auteur Eddy Helsen

‘Oneindig Dicht’ is geschreven om te inspireren. Deze bundel wil leiders op een filosofische wijze prikkelen en terugbrengen naar de essentie van leiderschap en performante organisaties.

Een fragment uit het boek

Auteur Eddy Helsen is de oprichter van ViCre, een referentie in strategisch advies, kenniscreatie en leiderschapsontwikkeling.

Klanten van ViCre vroegen Eddy vaak zijn inzichten neer te schrijven. Dit inspiratieboek is het resultaat. Het is de reflectie van een zoektocht naar de perfecte aansluiting die leidt tot tevreden klanten, medewerkers, aandeelhouders en omgeving. En dit aan de hand van business metaforen waarin de waarden duurzaamheid, authenticiteit, continuïteit, beweeglijkheid en veerkracht centraal staan.

Oneindig Dicht. Als in business denken en doen één worden
Eddy Helsen | 136 blz | 21,5 € + verzendkosten (gratis voor BE en NL bij Bol.com) | ISBN 9789491803178 | hardcover 16,5 x 23,5 cm

Meer informatie op Vicre.be

Compact Publishing M-Idea Eindredactie Boekontwerp Vicre
Geïnteresseerd in unieke, leadgenerating content? Schrijf je in!
Sign up for our newsletter