written by
Hans Hermans

Mijn klant trendwatcher Herman Konings

Mijn klanten 1 min

Trendwatcher Herman Konings? Je hebt ongetwijfeld al een keynote speech van hem bijgewoond. De meest interessante trendwatcher in België komt steevast origineel uit de hoek. Uiterst bevlogen in spreken en schrijven duidt Herman hoe onze samenleving, wijzelf en bedrijven evolueren.

Eindredactie, tekstoptimalisatie... ofwel ‘tekstverpleging’. Niemand kan zo mooi de activiteiten van Hans benoemen als Herman Konings. Wat schrijft Hans voor de trendwatcher?

Onderaan dit artikel en via deze link vind je meteen de boeken waarvoor Hans redactionele hulp bood.

Hoe helpt Hans trendwatcher Herman Konings?

  • Ghostwriting
  • Eindredactie
  • Redactionele research

De trendanalist en veranderingspsycholoog van het Antwerpse trend- en toekomstonderzoeksbureau Pocket Marketing/nXt hanteert zelf de pen bij het schrijven van zijn boeken, keynotes en rapporten die hij voor bedrijven opstelt.

En toch doet Herman als begenadigd en toegewijd schrijver af en toe beroep op Hans.

Hans is een perfecte tekst(ver)pleger! Heeft me met mijn laatste twee boeken goed bijgestaan en mijn teksten - waar nodig - wat meer "toegankelijk" gemaakt! Lieve mens trouwens ook ...

Herman Konings, trendwatcher bij Nxt

Trendwatcher Herman Konings is een veelgevraagd spreker. Regelmatig schrijft hij een nieuw boek... soms met redactionele hulp van Hans.

Ontdek de boeken en content waaraan Hans meewerkte

Futures, Turen naar onzekere tijden van Herman Konings, Joeri Van den Bergh, Tom Palmaerts, Lannoo, 2015 ISBN 97 8940 142 6633

De tafel van 7, 7 intrigerende trends voor het 14de jaar van de 21ste eeuw

Lees ook het interview “Mensen ruiken, voelen graag... ook in digitale tijden” Boek schrijven met Herman Konings

Het trendrapport van Wellbeing Works: 4 op de 10 Belgen zetten ‘stoer gezicht’ op om angst en stress te verbergen op werk

Vraag ook om eindredactie, tekstverpleging en redactionele ondersteuning bij het schrijven van boeken, keynotespeaches, whitepapers, rapporten... Vul hier je gegevens in.

Ghostwriting Eindredactie Boek Schrijven
Geïnteresseerd in unieke, leadgenerating content? Schrijf je in!
Sign up for our newsletter