written by
Hans Hermans

Contacteer Hans Hermans: content consultant, freelance business journalist en ghostwrtier

Over Hans 2 min

Business journalist en ghostwriter Hans Hermans voorziet Belgische ondernemingen dagelijks van sterke en unieke content voor hun online platform, magazines, nieuwsbrieven en boeken. Als content consultant bouwt hij mee aan sterke contentstrategieën.


Via de strategie en content die we samen creëren, delen Benelux-ondernemingen hun expertise, adviseren ze hun klanten, werven ze nieuwe klanten.

Als economisch journalist schrijft Hans voor magazine Trends, Bleckmann, Telenet Business, Deloitte, bpost, Sparkle, Graydon, VLAIO, digitaletoekomst.be, Fortino, consultants, ondernemers en vele andere organisaties.

✅ Zoek jij sterke teksten voor je nieuwsbrieven, blogs en magazine?

✅ Wil je nieuwe klanten winnen met overtuigende klantenverhalen?

✅ Wens je te scoren met unieke artikels geschreven in heldere taal?

✅ Zoek je een ghostwriter voor je eigen boek?

✅ Wil je je contentplatform laten beheren door een ervaren journalist?

✅ Betrek je graag een professional bij het uitwerken van je sterke contentstratgie?

Bel of mail business journalist en content consultant Hans Hermans

hans@hanshermans.be
+32 485 72 74 02

Compact Publishing BV
Hans Hermans
Ericalaan 68
2920 Kalmthout

Compact Publishing bvba, De Eendracht 26, 2920 Kalmthout

Op zoek naar sterke content?

Werk je op een content project? Zoek je een journalist die elke week of maand nieuwe teksten over economische of zakelijke onderwerpen voor je schrijft? Zonder zorgen en altijd uniek!

Bel of mail me. Dan spreken we over jouw content marketing project, je boek, je online platform, je nieuwsbrief,...

Bedrijfsgegevens Compact Publishing BVBA

Compact Publishing BV
BE0866.869.895
Ericalaan 68
2920 Kalmthout

Rechtbank van koophandel Antwerpen

Aansprakelijkheidsbeperking website

Het onderstaande is van toepassing op elke webpagina van deze site. Door de webpagina('s) te gebruiken, stemt de gebruiker in met deze aansprakelijkheidsbeperking.

Compact Publishing besteedt de grootst mogelijke zorg aan de ontwikkeling en samenstelling van deze website. Wij geven echter geen garantie of verklaringen ten aanzien van de actualiteit, juistheid of volledigheid van de verstrekte informatie. Compact Publishing is niet aansprakelijkheid voor fouten die ontstaan door onjuistheden of ontbrekende informatie op deze site.

Compact Publishing is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites waarnaar gelinkt wordt. Elke tekst, foto of afbeelding die door een derde op deze website wordt geplaatst, valt onder de verantwoordelijkheid van deze partij.

In geen enkel geval is Compact Publishing aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortkomt uit of verband houdt met het gebruik van de website, de informatie die er op staat en eventuele virussen op de website.

De aansprakelijkheidsbeperking overeenkomst en alle geschillen en vorderingen die voortkomen uit het gebruik van deze site of enig gegeven dat erop staat, vallen onder toepassing van het Belgisch recht.

Compact Publishing
Geïnteresseerd in unieke, leadgenerating content? Schrijf je in!
Sign up for our newsletter