Compact Publishing is ontstaan uit passie voor nuttige journalistiek. Wij houden niet van te lange en vakspecifieke teksten. Wel zijn we specialist in korte en krachtige informatie begrijpbaar maken voor een groot publiek. Als journalist gaan we steeds op zoek naar nieuws en informatie waar mensen, managers, starters en ondernemers iets aan hebben.


De afgelopen jaren werkten we voor Gazet van Antwerpen, Vacature, Bizz magazine en Trends. Telkens streefden we ernaar om met artikels iets in beweging te zetten. Uit reacties merkten we dat dikwijls één welgemikt advies genoeg kon zijn om het verschil te maken.


Leert u Compact Publishing graag beter kennen?

Lees hier de blog

Wat doen businessboeken vandaag?

Vaak het tegenovergestelde. De auteurs verstoppen hun waardevolle tips tussen bladzijden doorlopende tekst, overgoten met een saus van zelfverheerlijking. Ze verstoppen hun meest waardevolle kennis in vaak enkele honderden grauwe pagina’s. Bovendien geven auteurs te vaak hun boek af aan een uitgeverij. Weet u dat u ook kunt uitgeven in eigen beheer?


Want een boek uitgeven kan anders, weten we. We willen letterlijk kleur, plezier en toegevoegde waarde brengen in de professionele literatuur. Nuttige en serieuze lectuur hoeft niet saai te zijn. Diepgaande teksten hoeven niet onleesbaar te zijn.Ons freelancers team

We werken met een hecht team van kwalitatieve mensen, die hun sporen al ruim verdiend hebben. Wanneer u met het freelancers team van Compact Publishing samenwerkt, vermijdt u overheadkosten.


De kernleden:


F.A.Q.

Waarom compact schrijven als het ook uitgebreid kan?

We zijn vandaag allemaal op zoek naar informatie waarmee we de kwaliteit van ons leven, ons werk en onze passies kunnen verhogen. Daartegenover staat het chronische tijdsgebrek en de informatie-overload waaraan we allen lijden. Wanneer we die twee combineren, weten we dat we lezers alleen kunnen raken wanneer we de voor hen nuttige informatie op een dienblaadje presenteren. Mensen hebben geen nood aan ellenlange boeken, wel aan compacte en snedige teksten, verpakt in een leuk en aantrekkelijk jasje.

Waarom schrijft Compact Publishing geen commerciële teksten?

Niet alleen slaat het hart van Compact Publishing op een journalistiek ritme, ook zijn alle contentmarketingspecialisten het erover eens dat neutrale, journalistieke content hoger gewaardeerd wordt door lezers, consumenten en professionele klanten. Wanneer u geloofwaardige content aanbiedt, stijgt uw geloofwaardigheid mee.

Hoeveel kost een boek op maat?

Een boek op maat kost minder dan één grote advertentie in een weekblad of krant. Wij maken u graag een offerte afhankelijk van het aantal pagina’s en aantal exemplaren dat u wenst. U kiest zelf hoeveel modules u aan Compact Publishing toevertrouwt. Alleen het schrijven? Ook het vormgeven? Neemt u vervolgens graag het drukken in eigen handen? Alles kan. Wij bieden u graag kant-en-klare diensten, maar laten u ook de ruimte voor extra personalisatie.

Wie staat als auteur vermeld op de cover?

Uw naam staat als auteur op de cover. Op de flap brengen we graag uw foto. Compact Publishing is de ghostwriter van dienst en staat als uitgeverij en/of realisator vermeld.

 

Wenst u een gratis prijsvoorstel voor uw eigen boek?

Vraag een vrijblijvende offerte aan