Wat lezers met hun boekje doen

Net een fijn telefoontje gehad, leuk om de week straks mee af te sluiten.

Bert: “Ik bel je even om te zeggen dat ik veel aan je boekje heb gehad.”
Ik: “Ah… tof om te horen. Zeg, hoe gaat het met je?”
Bert: “We zijn allemaal aan de deur gezet.”
Ik: “Slik”
Bert: “Het goede nieuws is dat ik nu tijd en budget heb om zelf iets uit te bouwen. Denk er aan een VOF op te starten zoals je in Start in je garage aanraadt.”

(…)

Bert: “Je zou eens moeten weten wat je lezers met je boekje doen.”
Ik: “Daar heb ik inderdaad geen zicht op. Ik krijg wel eens een bijbestelling van Standaard Boekhandel, of een mama aan mijn deur die het boekje naar haar dochter in Australië wil sturen. Maar verder weet ik inderdaad niets van mijn lezers.”
Bert: “Sonja heeft je boekje in de winkel gekocht. Je zou eens moeten zien hoe het er nu uit ziet. Helemaal volgekrabbeld, zinnen gemarkeerd,… Ze heeft er net niets uitgescheurd om aan haar muur te hangen.”

Ik: “Goh, dat doet me plezier te horen. Zou fantastisch zijn moest ik foto’s van lezers kunnen verzamelen met wat ze met het boekje doen, wat het oplevert, waar het hen brengt.”

(…)

En zo ging het een tijdje door. Bedankt voor het telefoontje Bert (al geef ik je hier wel een andere – niet de meest originele – naam)

En ik ben inderdaad razend benieuwd wat jij als lezer aanvangt met je boekje. Drop je een foto op de Facebook groep Start in je garage?
https://www.facebook.com/groups/startinjegarage/

Discussieer je mee op LinkedIn?
http://www.linkedin.com/groups/Start-in-je-garage-5170358?trk=my_groups-b-grp-v 

 

(namen zijn veranderd)

Comments (3)

  1. Ik probeer de groep in Facebook te vinden en dat lukt niet. Misschien is hij nog zo vers dat de zoekfunctie hem niet vindt? Ik ga ervan uit dat het wel degelijk om Start in je garage als groepsnaam gaat?

    Misschien een linkje bijvoegen?

Leave a Comment