Sterke contentmarketing met Shortcut Advertising

Compact Publishing is verheugd een samenwerking met Shortcut Advertising te kondigen. Dit dynamische reclamebureau uit Brussel gelooft al geruime tijd dat bedrijven alles te winnen hebben bij contentmarketing. Want beter dan zelf zeggen hoe goed je wel bent, is het aanbieden van sterke content zodat uw klanten zeggen hoe goed u wel bent.

Ik gooi mijn journalistieke ervaring en capaciteiten in de strijd om sterke content op te sporen intern bij klanten van Shortcut. Vervolgens gebruik ik mijn interview- en schrijftalent om deze content concreet en toegankelijk te maken voor het doelpubliek. Via welke media we naar buiten treden, hangt af van de voorkeuren van klant, en – nog beter – van de impact die we kunnen genereren om te kiezen voor dit of dat medium.

Contentmarketing met De Contentcrack

Het belooft een uiterst boeiend traject te worden voor beide partijen en de klanten die voor deze nieuwe vorm van marketing kiezen. De eerste projecten staan op stapel.

Om onze samenwerking kracht bij te zetten, geven we het boekje De ContentCrack samen uit. De 260 deelnemers van het Kortom-congres over overheidscommunicatie verleden week kregen de primeur en ontvingen elk een boekje in hun congresmap. Gratis marketingadvies van Compact Publishing en Shortcut over dat waar we beiden sterk in zijn: contentmarketing.

 

About Shortcut Advertising. Shortcut ontwikkelt creatieve content & formats voor bedrijven en organisaties met maatschappelijke ambities. Zowel in marketingstrategieën als in de creatieve producten wordt er gestreefd naar een hoge kwaliteitsstandaard, vergelijkbaar met die van grote bureaus, en gerealiseerd door een kleine vaste equipe. Onze stijl is direct en to-the-point, zonder franjes, zonder omwegen. Tot de klanten behoren Alpro, Universiteit Hasselt, Agoria, Syntra Brussel, Partena, de Vlaamse overheid, de steden Leuven, Gent en Antwerpen, enzovoort.  Shortcut helpt met het verzamelen en hapklaar maken van relevante content. Voor pers, website, blog, facebook, twitter. Zo kunt u eindelijk werk maken van het conversation management dat u al lang wilde opstarten. Goed idee? Mail naar info@shortcut.be.

Meer info via www.shortcut.be

Leave a Comment