“Het Compact Publishing team slaagt er telkens in om hoogtechnologische succesverhalen in heldere en toegankelijke artikels te vertalen. Op die manier slagen we erin om meerdere doelgroepen te overtuigen van de troeven van onze Belgische autoindustrie.”

Bert Mons, Director Agoria Transport Systems & Solutions

“Met de content van Compact Publishing wordt de Telenet Ondernemen-nieuwsbrief naar zelfstandigen en kleine ondernemers steeds beter gelezen. Stipt op tijd krijgen we onze teksten aangeleverd.”

Evi Lambrechts, B2B marketing specialist bij Telenet

“Hans neemt de nodige initiatieven om een aantrekkelijk artikel te schrijven vertrekkend van introducties of ruw basis materiaal. Zijn bijdragen zijn essentieel voor het Beautomotive.be-portaal. De teksten slaan duidelijk aan bij ons multimedia doelpubliek.”

Steven Soens, communicatieverantwoordelijke bij Febiac

“Mijn nieuw boek is een ideale toegangspoort tot leiders die potentiële klanten van me zijn. Voor een volgend boek contacteer ik zeker opnieuw Compact Publishing.”

Raf Stevens, corporate storyteller en auteur ‘Sterke verhalen, sterke leiders’

Klanten van Compact Publishing

Het team van Compact Publishing werkt vandaag vooral voor bedrijven die willen bloggen en nieuwsbrieven uitsturen, die hun eigen boek en ebook willen publiceren. Wij zijn voor hen een partner die de continue communicatie met hun klanten, prospecten en markt kan garanderen. Wij zijn tevens specialist in het boek uitgeven in eigen beheer. De klanten van Compact Publishing zijn kleine ondernemers, consultants, CEO’s en grote ondernemingen in België.

Partner in content marketing

Deze klanten van Compact Publishing vinden in ons een journalistieke partner in hun content marketing. We nemen het delen van expertise, het schrijven van teksten uit handen, de research naar onderwerpen en SEO-schrijven uit handen. Want interviewen en schrijven is een vak. Zo kunt u zich toeleggen op uw vak.

Vraag meer informatie voor uw eigen boek of online content?

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek

Flexibiliteit en persoonlijke aanpak

Na elk project evalueert Compact Publishing met u als klant. Onze huidige klanten zeggen vooral te genieten van onze flexibiliteit en persoonlijke aanpak. Op maat werken is cruciaal voor hen. Verder zeggen de klanten van Compact Publishing tevreden en heel tevreden te zijn over het product, de dienstverlening, informatie en administratieve opvolging van hun project.

Top 3 ervaringen van klanten:

  • Wij werken op maat van bedrijven en projecten
  • Persoonlijk contact versterkt de samenwerking
  • Flexibiliteit zit ingebakken in de werkwijze