auteur Raf Stevens maakt boek met uitgever Hans Hermans

Boeklancering managementboek over Storytelling

Zoek de zeven verschillen met deze foto…

auteur Raf Stevens maakt eigen boek met Hans Hermans

De zeven verschillen gevonden? En ook het resultaat van het sterke partnerschap gezien tussen auteur Raf Stevens en uitgever Hans Hermans?

Sterk partnerschap, sterke verhalen, sterke leiders.

Gisteren op de boeklancering van Sterke verhalen, sterke leiders van Raf Stevens bleek deze gouden combinatie te bestaan. De verhalen en expertise van Raf, gemixt met het redactionele schaafwerk, de vormgeving en drukexpertise van Compact Publishing. Het resultaat is een fijn en interessant boek. Dat zeggen we niet zelf, wel hoorden we dit gisteren op de lancering van het boek bij het al even fijne agentschap IWWU.

Storytelling voor leiders

Als corporate Storryteller helpt Raf Ceo’s en managers met hun verhaal. Hij zoekt mee naar een Story waarmee ze hun mensen kunnen inspireren en verbinden. En meer nog, hij kan ze vaak over de streep trekken om een persoonlijke en kwetsbare anekdote te vertellen in hun speech.

Droge cijfers, strategische Assen en egotripperij. Daar kom je vandaag zelf in de business wereld niet ver meer mee. Integendeel. Sterke persoonlijke verhalen creëren meer impact.

Boek uitgeven in eigen beheer

Als alternatief schuift Raf 5 krachtlijnen naar voor. In zijn nieuwste boek, uitgegeven in eigen beheer met de hulp van Compact Publishing.

Koop hier het boek

Sterke verhalen, sterke leiders. 5 krachtlijnen om als leider het verschil te maken met een verhaal
Raf Stevens
Compact Publishing, 2015

ISBN 978 94 91803 130
Winkelprijs: 19,90 euro, incl btw

Blader door de preview

Leave a Comment