Wilt u uw eigen boek maken en uitgeven?

Droomt u al lang van uw eigen boek? Met uw naam als auteur op de cover? Zoekt u een invulling voor uw contentmarketingstrategie? Heeft uw bedrijf alle expertise in huis voor een boeiend boek? En wilt u bovendien dat het gelezen wordt? Dan is de formule van Compact Publishing voor u ontwikkeld.

Wij maken een uiteenlopend gamma boeken op maat van ceo’s, experts, consultants, communicatie- en reclamebureaus, organisaties en bedrijven. Zij kiezen voor een businessboek als originele aanvulling op hun bestaande marketingmix, voor een boek over de bedrijfshistoriek naar aanleiding van een jubileum, voor een boekje als waardevol visitekaartje en geschenk enzovoort.

Het verschil met de doorsnee professionele literatuur? Wij maken geen grauwe boeken die stof vergaren op de boekenplank of in de vuilnisbak belanden. Onze boeken worden gelezen omdat ze klein, compact, snedig en nuttig voor de lezer zijn.

U kiest zelf wat u wilt uitbesteden en wat u in eigen beheer wilt doen

Iedere expert, elk bedrijf heeft een boek in zich. De struikelblokken om dat boek er ook echt te laten komen, zijn vaak tijdgebrek en twijfels over hoe je het aan moet pakken. Bij Compact Publishing is uw vakexpertise het enige wat u nodig heeft. Voor de rest zorgen wij. Van het schrijven tot en met het drukken. Aan u de keus van welke diensten u gebruik wilt maken en wat u in eigen beheer wilt doen.


 
Image

Module 1: Tekst

We interviewen u, verzamelen informatie en presenteren een week later de tekst van uw boek. Om snel een aantrekkelijke invalshoek te bepalen, laten we u op voorhand een vragenlijst invullen. U hoeft in totaal slechts drie persoonlijke gesprekken met de journalist in uw agenda in te plannen.

Een winnende combinatie: uw expertise en die van ons


 
Image

Module 2: Lay-out

Deze tekst gieten we in een professionele lay-out. Dankzij de format van Compact Publishing maken we op een betaalbare manier het verschil met de vele kleurloze boeken. Volledig volgens uw huisstijl hebt u keuze uit een classic, casual of moderne lay-out.

Voorbeelden van verschillende lay-out stijlen


 
Image

Module 3: Druk

Eens de tekst en lay-out op punt staan, houdt niets ons nog tegen er een fysiek boek van te maken. Omdat toegankelijkheid bij ons centraal staat, stellen we u graag ons compacte pocketformaat voor. We kunnen u een goede prijs en vlekkeloze druk garanderen dankzij onze prima contacten met Belgische, ecologische boekdrukkerijen. Uw boeken worden zonder extra kosten bij u bezorgd.

Concurrerende drukprijzen

 
Image

Module 4: ebook

Een boek kan vandaag onder verschillende vormen verschijnen. Waarom er geen digitale versie van maken voor uw website of iPad- en tabletgebruikers?

De voordelen van een business ebook


Wilt u meer weten over een van de modules?

Stel ons uw vraag

Een winnende combinatie: uw expertise en die van ons.

Het grote voordeel, als u voor deze module kiest, is de synergie tussen experts. U kent uw vakgebied, uw branche en weet wat u wilt zeggen. Wij weten hoe je dat het beste kunt doen. Vanuit een duidelijk concept, met een aantrekkelijke belofte aan de lezer. Helder gestructureerd, compact en overtuigend. Dankzij een grote ervaring in journalistiek en content marketing, halen wij snel de wezenlijke punten uit de informatie die u ons verstrekt. En wij weten hoe we uw verhaal in het vat moeten gieten. Hoe we samen met u een boek kunnen maken dat de doelgroep aanspreekt en waarin u volledig uw persoonlijke stijl herkent.

Voorbeelden van verschillende lay-out stijlen

Waarom zouden alle businessboeken op elkaar moeten lijken? Ieder mens en elk bedrijf heeft zijn eigen stijl. Een van de boeiendste aspecten van ons vak is uw stijl tot uitdrukking brengen in uw eigen boek. Lettertype, illustratiestijl, kleurgebruik en andere huisstijlelementen kunnen dienen om uw boek op een subtiele manier uniek en persoonlijk te maken. Hier ziet u enkele voorbeelden van onze boeken die passen in de corporate identity van de opdrachtgever zonder de lezer een reclame-achtig gevoel te geven.

Concurrerende drukprijzen

Een fysiek boek, met een mooi omslag, gedrukt op een goede kwaliteit papier, geeft nog steeds een gevoel dat een ebook niet kan evenaren. Mensen zijn eerder bereid er geld voor neer te tellen en als relatiegeschenk heeft het een waardevolle uitstraling. In de loop der jaren hebben wij een netwerk van drukkers opgebouwd die een bovengemiddelde kwaliteit leveren voor concurrerende prijzen. Partners waar we van op aan kunnen, ook als het gaat om snel en voordelig bijdrukken van uw boek, in elke gewenste oplage.

De voordelen van een ebook

Tegenover het echte ‘boekgevoel’ van een fysiek boek, stelt een ebook zijn eigen voordelen, met name in de B2B markt. Een ebook is een van de meest overtuigende onderdelen van de content marketing strategie. Net als een blog, is het een middel om uzelf of uw bedrijf te profileren, alleen vele malen sterker. In de perceptie van de lezer moet je echt ‘wat in je mars hebben’ om een boek te schrijven en uit te geven. Omdat de grootste kostenpost – de drukkosten – wegvalt, is een ebook bijzonder geschikt om gratis aan te bieden en zo waardevolle leads te krijgen.

Onze manier van samenwerken in een oogopslag:

  • Wij maken van uw expertise een goed verhaal
  • Uw boek krijgt een lay-out die bij uw huisstijl past
  • U blijft eigenaar van uw boek: u geeft het uit in eigen beheer
  • U kunt eenvoudig een digitale versie van uw boek maken

Zullen we eens vrijblijvend van gedachten wisselen over uw boek?

Dat kan op verschillende manieren. Telefonisch, via Skype, of bij u op kantoor

Laat ons hier weten hoe en wanneer.