Wij schrijven je blogs

Heel wat van onze klanten zijn ooit een blog gestart. Ze namen zich voor om hun medewerkers wekelijks een of meerdere artikels te laten schrijven. Je weet al hoe het verder gaat… Geen enkele medewerker die goed met zijn job bezig is, kan hier tijd voor vrijmaken.

En dus valt de blog stil.

Prima vakmensen zijn daarom geen prima bloggers. Is dit voor jou herkenbaar?

Wij schrijven je blog posts

Businessboeken zijn bij ons vaak gelinkt aan blogs. Ze hebben hetzelfde principe: je kennis vrijuit delen op een boeiende, heldere manier. De journalisten van Compact Publishing schrijven veel blogartikelen in opdracht van grote en kleine bedrijven. Onze werkwijze is eenvoudig: Je deelt je expertise met ons en wij vertalen deze in artikelen die aan alle voorwaarden voor een professioneel en uiterst leesbare blog voldoen. Zo kan je met journalistieke content potentiële klanten en nieuwe targets aantrekken.

Je kiest zelf wat je wilt uitbesteden en wat je zelf wilt schrijven en publiceren

Iedere expert, elk bedrijf heeft blogs in zich. Maar er zijn struikelblokken om die regelmatige blog posts ook echt te schrijven en te publiceren: tijdgebrek en twijfels over hoe je het aan moet pakken. Bij Compact Publishing is jouw vakexpertise het enige wat je nodig hebt. Voor de rest zorgen wij.
We interviewen je. We schrijven je teksten. We publiceren je blog posts op jouw platform. Je kiest wat je wilt uitbesteden en wat je zelf wilt doen.

Bloggen zonder zelf te schrijven

Je hoeft niet zelf te schrijven om te kunnen bloggen. Compact Publishing kan het volledige journalistieke werk van je overnemen. Zo ben je de expert naar de buitenwereld zonder zelf uren te hoeven zwoegen op een artikel.

Wat kan Compact Publishing je uit handen nemen?

  • Keyword analyse en SEO-plan uitwerken
  • Onderwerpen zoeken
  • Invalshoeken voor artikels bedenken
  • Het interviewen van klanten, relaties, experts
  • Het schrijven van teksten in ghostwriting
  • Het publiceren van blogs in jouw naam

We bloggen vandaag voor Telenet, Graydon, Agoria,… Ook voor jou?

Stel ons je vraag

De voordelen van regelmatig nieuwe blogs

Blog posts zijn ideaal om geregeld nieuwe content aan je site toe te voegen en om een hechtere band op te bouwen met je klanten en potentiële klanten.
Daarom ondersteunen we onze klanten bij langlopende contentprojecten. We schrijven regelmatig nieuwe teksten die ze kunnen gebruiken voor hun nieuwsbrief, hun blog, hun sociale media en publicaties op papier zoals een eigen boek.
Zo kan je content marketing voeren met professionele artikels geschreven door een journalist.

Leads genereren met content

Blogs zijn perfect als introductie tot je bedrijf. De lezer komt er expertise opsnuiven, velt er een eerste oordeel over je producten en diensten. Tegelijkertijd is die lezer vaak op zoek naar meer. Hij en zij is vaak een potentiële klant op zoek naar een nieuwe leverancier.
Leuk is dat ze ook bereid zijn zich kenbaar te maken als potentiële klant wanneer ze er iets in ruil voor krijgen.
Via blogs beweeg je de lezer snel naar whitepapers of een ebook. Om deze te kunnen lezen laten bezoekers van je contentwebsite graag hun gegevens achter. Je organisatie verzamelt mailadressen en andere bedrijfsgegevens met te downloaden content.

Verbeter Google ranking met blog posts

Google indexeert elke site en maakt een rangschikking wanneer we op trefwoorden zoeken. Nu is Google een contentlover. Dit wil zeggen dat de zoekmachine de sites bovenaan zet die de meeste relevante en actuele content heeft over onze zoektermen. Wil je met jouw organisatie hoger ranken in Google? Dan is regelmatig bloggen cruciaal.

Nieuwsbrieven met blog posts

Je kunt met blog posts meer doen dan je blog vullen en hoger ranken in Google. Je kunt de teksten actief gaan gebruiken om te communiceren via verschillende kanalen.
Gebruik alle tools om deze blogs te verspreiden en meer lezers en prospecten aan te trekken. Verspreid de blog posts via sociale media en je eigen nieuwsbrief.

Onze manier van samenwerken in een oogopslag:

  • We doen zelf inhoudelijke voorstellen over jouw vakgebied
  • Wij maken van je expertise een interessante blog post
  • We baseren ons op keywords om je Google-ranking te verbeteren met blogs
  • We bezorgen je nieuwe en unieke teksten volgens de frequentie die je past

Dat kan op verschillende manieren. Telefonisch, via Skype, of bij jou op kantoor

Laat ons hier weten hoe en wanneer